​Dogan Revision

Momsregnskab varetages af professionelle

Vi hjælper dig med at holde styr på love og regler

Er du træt af at bruge værdifuld tid på at holde styr på din virksomheds momsregnskab og undersøge de gældende regler og love på området?

Momsindberetning er en stor og vigtig del af enhver virksomheds bogføringsarbejde. Det kan dog også være et omfattende, tidskrævende og til tider komplekst arbejde – særligt for mindre erhvervsdrivende. Derfor står vi ved Dogan Revision klar til at hjælpe dig.

​Vi kan nemlig tilbyde at varetage dit momsregnskab for dig, så du ikke selv skal bruge din tid på det, og så du trygt kan stole på, at det lever op til alle love og krav. Vi er nemlig en kompetent revisionsvirksomhed med mere end 15 års erfaring, og vi hjælper kunder i hele Nordsjælland, herunder Vedbæk, Hørsholm og Kokkedal. Skal vi også hjælpe dig?

Momsregnskab som en del af en abonnementsordning

Hos Dogan Revision ønsker vi at gøre din virksomhedsdrift nemmere ved at varetage økonomisk og administrativt arbejde for dig, herunder dit momsregnskab. Vi har derfor samlet en komplet pakke i en abonnementsordning, vi kan tilbyde vores kunder.

Her får du således hjælp til:

-​Momsopgørelse

-​Årsregnskab

-​Løn

-​Bogføring

-​Selvangivelse

-​Op til 25 bilag om måneden.

Alt dette for en fast pris på kun 600 kr. om måneden!

Ved at overlade dit momsregnskab og øvrige bogføringsopgaver i vores hænder, vil du få frigjort en hel masse tid, som du i stedet kan bruge på at varetage dine kerneopgaver, som du finder spændende og skaber værdi for dine kunder og forretning.

Kontakt os hvis du vil høre mere om ordningen

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vores abonnementsordning fungerer, eller hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan varetage dit momsregnskab, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, så vi kan finde frem til den løsning, der hjælper dig og din virksomhed bedst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer, i hverdagene.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Dogan Revision v/Ersin Dogan

Savsvinget 4, 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

CVR: 21901148

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 60 55 81

E-mail: Info@doganrevision.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket 

Telefontider: 10.00 - 15.00