​Dogan Revision

Årsregnskab for små- og mellemstore virksomheder

Vi sørger for at tallene går op

Som virksomhed er du forpligtet til at udarbejde et årsregnskab, der redegør for dine årlige udgifter, indtægter, pengestrømme og momsafgifter.

Det er et utroligt tidskrævende og teknisk arbejde, som kan være besværligt for mange små- og mellemstore virksomheder, der ikke har egen økonomisk afdeling. Heldigvis for dig, står vi ved Dogan Revision klar til at hjælpe. 

Vi kan stå for udarbejdelsen af dit årsregnskab, så tallene går op, og du får et overskueligt indblik i din virksomheds økonomi. Vi hjælper virksomheder i hele Nordsjælland og varetager blandt andet regnskaber og bogføring for kunder i Kokkedal, Hørsholm og Vedbæk. Vi arbejder altid med udgangspunkt i gensidig tillid, så du stoler trygt på vores arbejde for dig.​

Årsregnskab – lige efter bogen

I Dogan Revision har vi i mere end 10 år arbejdet med at lave årsregnskab for virksomheder og erhvervsdrivende. Vi har derfor en dybdegående viden om lovene på området, herunder inden for moms og SKAT. Ved at lade os stå for dit regnskab er du således sikret, at det udføres efter bogen, og der ikke opstår problemer.

Foruden årsregnskab kan vi også hjælpe dig med dine lønninger, budgetter, regnskabsanalyser og meget andet. Og for en fast månedlig pris tager vi hånd om det hele for dig, så du kan bruge tiden på at lave det arbejde, du selv brænder for.

Med kvalificerede og engagerede medarbejdere vil du altid opleve, at vi er der, når du har brug for det, og tilbyder dig en imødekommende service. Vi ønsker nemlig, at du altid får den bedst mulige rådgivning og løsning, tilpasset præcist til dig.

Skal du have vores hjælp til dit regnskab?

Ring eller skriv til os i dag, og fortæl os om de udfordringer, du har med at udforme dit årsregnskab. Så kan vi med det samme komme i gang med at hjælpe dig. Du kommer ikke til at fortryde det, når du hyrer en professionel virksomhed til at tage sig af det for dig.​

Det hele i en samlet pakke

​Fast månedlig pris*
​600 kr

accept (2)​ Løn

accept (2) Bogføring

accept (2) Momsopgørelse

accept (2) Årsregnskab

accept (2) Selvangivelse

accept (2) Op til 25 bilag pr. måned

*til mindre enkeltmandsvirksomheder

​DOGAN REVISION

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer, i hverdagene.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Dogan Revision v/Ersin Dogan

Savsvinget 4, 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

CVR: 21901148

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 60 55 81

E-mail: Info@doganrevision.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket 

Telefontider: 10.00 - 15.00